2023 En İyi Koltuk Modelleri

Yeni evlenecek olan çiftlerin veya evlerindeki koltuk takımlarını değiştirme kararı alanların en merak ettikleri noktalarda bir tanesi kaliteli koltuk takımı için hangi markanın tercih edilmesi gerektiğidir. Bu noktada ilk önce etrafınızdaki insanların tecrübelerinden yararlanmanızda fayda vardır fakat eğer böyle bir imkanınız yoksa bazı markaları sizler için inceledik. Salon takımı tavsiyeleri üzerine notlar düştüğümüz bu yazıda en iyi koltuk modelleri hangisi sorusuna şimdi bu yazıda yanıt arayacağız.

Bu Yazıda Okuyacaklarınız

İstikbal Mobilya

En kaliteli koltuk modelleri denildiğinde aklınıza gelen firmalardan bir tanesi İstikbal markasıdır. Her yıl yenilenen tasarımlarla müşterilerini memnun edebilen firma hem konfor hem de yakaladığı harika çizgisiyle mobilya gündeminden düşmemektedir. Türkiye’nin en büyük mağaza zincirlerine sahip olan firmanın ürünlerini her ilimizde görebilirsiniz.

Istikbal-Mobilya-Koltuk-Modelleri
Istikbal-Mobilya-Koltuk-Modelleri

Kilim Mobilya

Her ne kadar kilim ve halı gibi ürünler satıyor gibi görünse de çıkardıkları koltuk modelleri ve özellikle oturma grupları ile adından sıklıkla söz ettiren firmalardan bir tanesidir.

Enza Home

Son yıllarda en iyi koltuk modelleri listesinde ilk 10’a giren ve şık takımlar tasarlayan etkili firmalardan bir tanesidir. Her yıl yenilenen tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken Enza Homa bir diğer ismiyle Yataş Mobilya olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin pek çok yerinde mağazası bulunan Enza’nın modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Enza-Home-Koltuk-Modelleri
Enza-Home-Koltuk-Modelleri

Alfemo Mobilya

Yatak odası takımları, koltuk, yemek odası, oturma grupları ile geniş bir mobilya yelpazesine sahip olan firmanın pek çok mağazası bulunur. Eğer siz de koltuk satın alacaksanız firmanın ürünlerine göz atabilirsiniz.

Alfemo-Mobilya
Alfemo-Mobilya

Marmara Koltuk

Butik bir koltuk imalatı olan Marmara Koltuk son dönemlerde en çok tercih edilen markalardan biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, özel ölçü koltuk imalatları yapan firma Türkiye’nin pek çok iline sevkiyat yaptığı gibi dış ülkelere de özel koltuk tasarımları yaparak satışlar gerçekleştirmektedir. En sağlam koltuk takımlarının hangisi sorusuna yanıt arayanlar bu firma ile iletişime geçebilir.

Önerilen İçerik :   En trend Chester koltuk modelleri

Ankara Site Koltuk Firmaları

Ankara mobilya sektörü pek çok olumsuz bir ticari ürün intibası bıraksa da, Türkiye’nin en kaliteli mobilyaları Ankara’da üretilir. İnegöl mobilyacıları da meşhur olmasına rağmen kalite açısından Ankara koltukları kadar kaliteli değildir. İstanbul’da bulunan Modoko, Masko ve Modesa gibi mobilya sitelerinde pek çok firma Ankara oturma grubu modeli satışa sunmaktadır.

MODOKO Mobilya Çarşısı

İstanbul’un en büyük mobilya çarşılarından bir tanesi olan mobilya sitesinde yüzlerce koltuk imalatı ve satışları yapan mağazalar bulunmaktadır. Anadolu yakası Ümraniye’de bulunan mobilya çarşısına giderek çok geniş ürün yelpazesini görebilirsiniz. Bu sayede hem yeni koltuk çizgilerini görmüş olursunuz hem de piyasa fiyatlarına hakim olursunuz.

Kelebek Mobilya

Söz konusu koltuk modelleri olduğunda akla ilk gelen isimlerden birisi Kelebek Mobilyadır. Ürün çeşitliliği açısından zengin içeriği ile herkesin kendi zevklerine göre bir tercihte bulunmasına imkan sağlamaktadır. Kalite açısından genellikle müşteri memnuniyetinin yüksek olduğunu söylemek mümkündür. Fakat aynı şekilde fiyat açısından da biraz bütçenizi zorlamanızı gerektirecek modeller bulunmaktadır.

Doğtaş Mobilya

Birçok kişi Doğtaş’ın satışı sonrası sunduğu hizmetlerden dolayı tercih edilmektedir. Kaliteli modeller üreten marka aynı zamanda ürünü sizlere sattıktan sonra gerekli durumlarda yardımınıza gelmektedir. Bu nedenle satış sonrası hizmetin önemli olduğunu düşünüyorsanız Doğtaş sizler için iyi bir seçenek olacaktır.

Weltew Mobilya

Bütçe açısından sıkıntılarınız varsa Weltew sizler için güzel bir seçenek olabilir. Nispeten uygun bütçeli fakat kalite açısından başarılı modelleri ile bilinen Weltew’i mutlaka gözden geçirmelisiniz.

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir